Logo van BoumaZeiger
Exploot

Betekening van een brief

Heb jij één of meerdere belangrijke brieven die de tegenpartij moet ontvangen? Kies er dan eens voor om deze belangrijke brieven per deurwaardersexploot te laten betekenen. De deurwaarders van Bouma Zeiger overhandigen de brief dan rechtsgeldig aan de geadresseerde. Op die manier weet je 100% zeker dat de brief de tegenpartij heeft bereikt. Weet je niet waar de tegenpartij woont of verblijft? Dan zoeken wij dit grondig voor je uit. Na het overhandigen van de belangrijke brief, ontvang je van ons de authentieke akte. Hiermee kan je tijdens de rechtszaak aantonen dat de tegenpartij de brief daadwerkelijk ontvangen heeft. Klinkt dit aantrekkelijk voor jouw gerechtelijke procedure? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!
Brief met envelop op witte achtergrond
Basisregistratie Personen

Raadplegen Basisregistratie Personen

Voordat wij jouw belangrijke brief overhandigen aan de tegenpartij raadplegen wij eerst de Basisregistratie Personen. Hierbij controleren wij de actuele adresgegevens, zodat je erop kan vertrouwen dat het exploot aan de juiste persoon wordt overhandigd. Wanneer je niet weet waar de tegenpartij woont of voor wie de brief bestemd is, dan onderzoeken wij dit ten alle tijden voor je. De Basisregistratie Personen bevat namelijk niet alleen de persoonsgegevens van alle inwoners in Nederland, maar ook van alle personen die ons land hebben verlaten. Tijdens het controleren van de juiste gegevens houden wij dus rekening met een eventuele verhuizing naar het buitenland of dat de desbetreffende persoon is overleden.

Belangrijke brief met spoed overhandigen

Moet jouw belangrijke brief vóór een specifieke datum overhandigd zijn aan de tegenpartij? Schroom dan niet om Bouma Zeiger in te schakelen. Wij kunnen namelijk een belangrijke brief met spoed betekenen. Voor spoedopdrachten hanteren wij alleen wel een spoedtarief. Bel of mail ons om te informeren naar de mogelijkheden en de bijkomende kosten. Is er geen sprake van grote spoed, dan overhandigen wij jouw belangrijke brief binnen anderhalve week na ontvangst van jouw betaling. Onze gerechtsdeurwaarders nemen jouw brief dan mee in de eerstvolgende geschikte route in de omgeving van de geadresseerde. Neem snel contact met ons op en wie weet overhandigen wij jouw belangrijke brief binnenkort aan de tegenpartij!