Logo van BoumaZeiger
Exploot

Opzegging huurovereenkomst

Wist je dat je de opzegging van een huurovereenkomst kan regelen met behulp van een deurwaardersexploot? Hierbij overhandigen de deurwaarders van Bouma Zeiger jouw huuropzeggingsbrief persoonlijk aan de verhuurder, zodat jij zekerheid hebt over dat de huur daadwerkelijk is opgezegd. Jij hoeft je hierdoor geen zorgen meer te maken dat de huurder de opzegging betwist. Neem contact op met ons en laat ons jou helpen bij het rechtsgeldig opzeggen van de huurovereenkomst.
Ondertekenen
Deurwaardersexploot

Huurovereenkomst opzeggen met deurwaardersexploot

Wanneer je ervoor kiest om de huuropzegging via een deurwaardersexploot te laten betekenen, dan is het handig om te weten dat je van ons na het overhandigen een authentieke akte krijgt. Hierin staat onomstotelijk vastgelegd op welke datum en tijdstip de huurovereenkomst is beëindigd. Jouw huuropzeggingsbrief is hiermee officieel overhandigd aan de huurder. Mocht de huurder niet thuis zijn, dan zullen wij de huuropzeggingsbrief in een gesloten deurwaardersenvelop achterlaten op het desbetreffend adres. Op deze manier is de huuropzegging ook rechtsgeldig en hoef jij je nergens meer zorgen over te maken.

Krijg 100% zekerheid met Bouma Zeiger

Bij Bouma Zeiger weten wij als geen ander dat rechters veel waarde hechten aan authentieke exploten. Dit komt doordat een aangetekende brief alleen iets zegt over de envelop en niet over de daadwerkelijke inhoud. Met het deurwaardersexploot heb je bewijs dat de huuropzeggingsbrief tijdig is overhandigd aan de huurder, waardoor jij tijdens een eventuele rechtszaak dit gemakkelijk kan aantonen. Ontkent de huurder dat er een huurzeggingsbrief is overhandigd? Dan staat jij dus ijzersterk in jouw schoenen met de deurwaardersexploot Bouma Zeiger.