Logo van BoumaZeiger
Recenties

Referenties

Hieronder vind je referenties van klanten waarvoor Bouma & Zeiger succesvol geld heeft geïncasseerd. Wil jij ook dat uw vordering wordt geïncasseerd? Neem dan direct contact met ons op via info@boumazeiger.nl of 085-0441138

Bouma en Zeiger is een prettig en actief deurwaarders kantoor. Er is goed en kort overleg over de openstaande vorderingen.

De vorderingen blijven geen papieren vorderingen. Als er geen schriftelijke reactie komt van de tegenpartij wordt er op andere manieren contact gezocht. Vaak is dan duidelijk hoe de openstaande vordering is ontstaan en kan de situatie opnieuw worden ingeschat.

Op basis van deze inschatting en kosten baten analyse komt er een vervolg traject. Vergeleken met vorige deurwaarderskantoren een verademing!

Sinds de start van het kantoor ben ik al klant. Voor mij is het belangrijk dat het niveau van de deurwaarder aansluit bij het niveau dat wij zelf in onze dienstverlening ook nastreven.

Bij Bouma Zeiger heb ik daarin de juiste partner gevonden. Ik verwacht van de deurwaarder een hoge mate van vakinhoudelijke kennis, snelheid en dit in combinatie met goede bereikbaarheid.

Als groot pluspunt ervaar ik ook dat ik bij Bouma Zeiger altijd rechtstreeks met de deurwaarder zelf in contact sta en dat we dan samen de juiste tactiek kunnen afstemmen. Bij Bouma Zeiger zijn mijn zaken in goede handen.

Een incassobureau dient bij tijd en wijle gebruik te maken van de dienstverlening van een gerechtsdeurwaarderskantoor. Er moet immers wel eens een dagvaarding worden betekend of een vonnis ten uitvoer worden gelegd.

Aan deze werkzaamheden stellen wij hoge eisen. Wij leggen de lat hoog. Bouma en Zeiger Gerechtsdeurwaarders voldoet aan onze eisen. Snelheid en kwaliteit is waar wij op mogen vertrouwen.

Vanaf de oprichting van het hun kantoor doen wij tot volle tevredenheid met elkaar zaken.

Sinds enige tijd zijn wij klant bij Bouma Zeiger. De wijze en frequentie van communiceren vind ik heel prettig. Ik word regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken in onze dossiers.

Voordat er overgegaan wordt tot dagvaarden doet Bouma Zeiger hun uiterste best om het dossier minnelijke met zo min mogelijk kosten te incasseren.

Ook ben ik blij met doortastendheid van de deurwaarders. Hierdoor zijn tot op heden bijna al onze vorderingen geïncasseerd.

Ik kan Bouma Zeiger aan iedereen aanbevelen.

Bouma Zeiger beheerst de kneepjes van het vak en onderscheidt zich door maatwerk. Er wordt actief meegedacht over het incassotraject en een grote inspanning verricht om met de debiteur in contact te komen en de vordering te incasseren.

Ook in gerechtelijke trajecten maken wij gebruik van de diensten van Bouma & Zeiger. Een zorgvuldige afstemming over het plan van aanpak is hierbij voor ons van groot belang. Het persoonlijk contact en de deskundige adviezen ervaar ik als zeer waardevol.

Wat vindt u van ons?

Geef ons een recentie.
Recentie schrijven