Logo van BoumaZeiger
Over ons

Over ons

Bouma Zeiger is uw partner op het gebied van credit management. Samen zoeken we de kortste weg naar het doel: een snelle en rendabele oplossing van het geschil met uw debiteur(en). Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Team

Bekijk hier ons team
van professionals

Herman Zeiger

Herman Zeiger

Herman begon zijn loopbaan in militaire dienst, bij de Koninklijke Luchtmacht. Een uitzending van een half jaar naar Italië maakte er een avontuur van.

Hierna maakte hij kennis met het deurwaardersvak bij een klein kantoor, maar het leger had hem opnieuw nodig: hij werd aangetrokken door de Koninklijke Marechaussee en vervulde verschillende funties, waaronder die van tactisch rechercheur.

In zijn vrije tijd voltooide Herman de opleiding tot gerechtsdeurwaarder. Hij ging aan het werk bij een klein kantoor in Enschede. Kleine kantoren zijn goede plekken om ervaring op te doen: je komt met alle facetten van het vak in aanraking.

Zijn loopbaan kwam in een hogere versnelling bij een groter kantoor: hij werd vestigingsmanager van het kantoor in Almelo. Na 13 jaar heeft hij ‘alles weleens meegemaakt’, zijn kennis, vaardigheden en vooral creativiteit zijn op peil.

De tijd is rijp voor een start als ondernemer, met compagnon Bernd Bouma. Bouma/Zeiger lost ook uw incassoproblemen op. Correct, doortastend en snel. Kom eens kennismaken.
Bernd Bouma

Bernd Bouma

De belangstelling voor het deurwaardersvak begon bij Bernd toen hij rechten studeerde: hij miste de aansluiting van de studie bij de praktijk en ging een jaar bij een deurwaarderskantoor werken. Een klein kantoor, met het voordeel dat hij veel leerde in korte tijd.

Het vak zou Bernd niet meer loslaten. Maar eerst rondde hij zijn studie af.

Daarna ging hij aan de slag bij een klein kantoor, opnieuw in zijn geboorteplaats Groningen. Hier kreeg hij de gelegenheid om de deurwaardersopleiding te volgen. Binnen twee jaar behaalde hij de theorie, en ging aan het werk als toegevoegd kandidaat-deurwaarder. Mooi werk, vond hij: duidelijke doelen, veel vrijheid, en het werk is aan het einde van de dag ook echt klaar.

Dat gold niet meer toen hij er managerial taken bij kreeg: Bernd werd vestigingsmanager, eerst van één, later van twee vestigingen in Drenthe. Een manager pur sang is hij echter niet geworden: daarvoor vindt hij het vak uitoefenen, het contact met klanten en het onderweg zijn te mooi.

Klanten noemen Bernd goed bereikbaar en zeer toegankelijk. Hij wil een partnership vormen met zijn klanten, zoekt altijd de dialoog en vindt snel de oplossing voor het incassoprobleem. Het is nu tijd voor Bernd om zijn vleugels uit te slaan: een eigen kantoor starten met compagnon Herman Zeiger. Bouma Zeiger lost ook uw incassoprobleem op. Correct, doortastend en snel.
Kom eens koffiedrinken →
Over ons

Partnership

Denken en doen op basis van gelijkwaardigheid van opdrachtgever en gerechtsdeurwaarder. Vanuit deze basis de meest efficiënte oplossing van het probleem bewerkstelligen.
Kantoor Bouma Zeiger in Winterswijk