Logo van BoumaZeiger
Diensten

Onbetaalde facturen

Heb jij recent de zoveelste herinnering en een aanmaning gestuurd naar jouw klant vanwege een onbetaalde factuur? En heeft zelfs een ingebrekestelling niet geholpen? Dan is het de hoogste tijd om de deurwaarders van Bouma Zeiger in te schakelen. Wij gaan altijd op een professionele en daadkrachtige manier te werk, zodat jij het bedrag krijgt waar jij hard voor gewerkt hebt. Neem snel vrijblijvend contact met ons op en wie weet gaan wij binnenkort voor jou aan de slag om alle openstaande facturen te innen!
Geld in een glas
Openstaande facturen

Krijg het geld waar jij recht op hebt

Niets is vervelender dan na het succesvol uitvoeren van jouw werkzaamheden niet betaald te worden. Je hebt naar tevredenheid alle inspanningen geleverd en wil dan ook niets liever dan dat jouw klant hiervoor betaald. Dit klinkt voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Toch gaat het in de praktijk regelmatig mis, waardoor het kan gebeuren dat jouw klant al een langere periode niet betaald.

Wanneer dit het geval is, is het een goed idee om Bouma Zeiger in te schakelen. Bij ons zijn al jouw openstaande facturen in goede handen aangezien wij alles op alles zetten om de bedragen te innen. Wij schromen dan ook niet om verschillende gerechtelijke maatregelen te nemen tegenover jouw debiteur. Dit mogen wij na meerdere sommaties en nadat de debiteur in gebreke is gesteld en alsnog niet betaald heeft. Op die manier krijg jij waar je recht op hebt.
Onze werkwijze

Maak kennis met onze werkwijze bij openstaande facturen

Zodra jij ervoor hebt gekozen om met ons in zee te gaan om alle openstaande facturen te innen, dan proberen wij altijd als eerste in contact te komen met jouw debiteur. Dit doen wij door een dwingende sommatiebrief te sturen waarin staat dat de debiteur moet betalen. Mocht de debiteur hier geen gehoor aan geven, dan gaan wij de debiteur bellen, mailen of brengen wij een huisbezoek om een sommatie-exploot te overhandigen. Als de debiteur de vordering betwist zorgen wij ervoor dat het verweer juridisch wordt weerlegd. Dit doen wij zodat jouw vordering in stand blijft in een eventuele gerechtelijke procedure.
Betwist de debiteur de vordering niet of vindt er geen betaling plaats? Dan zijn wij genoodzaakt om een dagvaarding op te stellen om een gerechtelijke procedure te starten. Deze dagvaarding proberen wij altijd persoonlijk aan jouw debiteur uit te reiken. Mocht de rechter jou in het gelijkstellen na de gerechtelijke procedure, dan krijg je een vonnis. Met dit vonnis kunnen wij effectieve vervolgstappen nemen als de debiteur blijft weigeren om te betalen. Denk hierbij aan beslaglegging op het salaris, de inboedel en onroerende goederen.

Bouma Zeiger is jouw partner voor het innen van facturen

Wanneer jij al langere tijd te maken hebt met klanten die ondanks al jouw inspanningen nog steeds de openstaande facturen niet betalen, dan doe je er goed aan om een deurwaarder in te schakelen. Bij Bouma Zeiger hebben wij al tientallen jaren ervaring als deurwaarder wat betekent dat wij als geen ander weten welke vervelende gevolgen openstaande facturen met zich meebrengen. Om eventuele gevolgen te voorkomen gaan wij zo snel mogelijk voor jou aan de slag om op een professionele en effectieve manier het openstaand bedrag te innen. Hierbij zijn wij niet bang om gerechtelijke maatregelen te gebruiken. Wij geloven er immers in dat iedereen moet krijgen wat hem toekomt. Neem snel contact met ons op en wie weet zien wij jou binnenkort om jouw situatie met een kop koffie te bespreken!