Logo van BoumaZeiger
Over ons

Werkwijze

We houden van zaken die creativiteit vereisen. Waarbij het standaardgereedschap niet werkt, maar het boutje tóch losmoet. En we zijn gek op opdrachten die een beroep doen op daadkracht en doorzettingsvermogen.
No cure, no pay

Waarom wij vaak voor niets werken -maar niet altijd

Het wordt u waarschijnlijk vaak aangeboden: ‘No cure, no pay’. En het klinkt aantrekkelijk. Totdat u bedenkt dat alle waar naar zijn geld is. En niet alleen waar, maar ook diensten.

Een bureau kan gratis voor u werken zolang de vordering relatief gemakkelijk te innen is. Maar wat als het standaardgereedschap niet voldoet om het boutje los te krijgen?
Geld in een glas
Geld opgestapeld

Tarieven

Bouma Zeiger durft te stellen: als wij uw vordering niet innen, lukt het niemand. Wij gaan verder dan de standaardprocedure volgen. Onderzoeken meer mogelijkheden. Houden langer vast. Als er vermogen is, vinden we het.

Dat kost tijd en energie. Maar het levert ook wat op: een hoog rendement. Heel veel zaken waarin het alsnog tot betaling komt dankzij onze creativiteit en vindingrijkheid.

In bepaalde gevallen zullen wij adviesuren in rekening brengen. Nooit als verrassing, maar altijd na overleg met u.

Onder de streep levert het u altijd geld op als u ons inschakelt. Reken maar.

Diensten

Mentaliteit

Als de zaak ingewikkeld wordt, worden wij enthousiast. Incassobureaus en deurwaarders heb je in alle soorten en maten. Dat komt goed uit, want hetzelfde geldt voor vorderingen.

Wanneer moet u Bouma Zeiger hebben?
Wij kunnen alle vorderingen voor u in behandeling nemen, maar als de zaak ingewikkeld wordt, worden wij enthousiast. En bewijzen we ons vakmanschap. We houden van zaken die creativiteit vereisen. Waarbij het standaardgereedschap niet werkt, maar het boutje tóch losmoet. En we zijn gek op opdrachten die een beroep doen op daadkracht en doorzettingsvermogen.

Kort en goed: waar anderen afhaken, beginnen wij het interessant te vinden.
Voorbeelden? Denk aan vorderingen die betwist worden door uw debiteur. Of aan faillissement van uw debiteur. Ook in dat geval wordt de uitdaging voor ons alleen maar groter.

Schakel ons in →

U mag veel van ons verwachten -en wij iets van u

Bouma Zeiger is een kersvers kantoor. We beginnen voor onszelf, we worden ondernemer. Dat is spannend. U kunt erop rekenen dat we tot de tanden gemotiveerd zijn. Hongerig. Snel. En altijd beschikbaar als het nodig is. Dat mag u van ons verwachten.

Wat verwachten wij van u?

Er zijn verschillende situaties waarin u een vakman inschakelt. Bijvoorbeeld voor het onderhoud van uw auto. U vertrouwt op het vakmanschap van de monteur. Gerechtsdeurwaarders zijn ook vakmensen. We verwachten dat u ons vertrouwt en onze expertise erkent. Verder is het prettig als u relevante informatie met ons deelt en kritische vragen stelt. Communiceren houdt u én ons scherp. Moeilijker is het niet. Als we het zó doen, vinden we vast en zeker de kortste weg naar het doel.

Schakel ons in →
Geld opgestapeld
Geld in een glas