Logo van BoumaZeiger
Exploot

Sommatie-exploot

Heb jij recent gemerkt dat jouw debiteurs na het sturen van meerdere herinneringen en een sommatiebrief nog steeds niet de openstaande facturen betalen? En is jouw geduld hiermee op? Schroom dan zeker niet om Bouma Zeiger in te schakelen voor het persoonlijk overhandigen van een sommatie-exploot. Met een sommatie-exploot ben je ervan verzekerd dat jij er alles aan gedaan hebt om een betaling zonder een gerechtelijke procedure te regelen. Mocht dit niet baten, dan kan jij verdere juridische stappen nemen door naar de rechter te stappen. Neem contact met ons op en vergroot jouw kans op het krijgen van het bedrag wat jou toebehoort.
Betekenen

Een sommatie-exploot betekenen

Bij Bouma Zeiger weten wij als geen ander dat een sommatie-exploot door de ontvanger altijd als zeer serieus wordt ervaren. Hierdoor is het één van de meest effectieve middelen om een openstaande factuur te innen. Zodra jij ervoor kiest om onze deurwaarders persoonlijk langs te laten gaan bij jouw wanbetaler, dan wordt bij dat huisbezoek een sommatie-exploot betekend. Met deze dit exploot verzoeken wij de schuldenaar om het openstaande bedrag binnen een zeer korte termijn te betalen. Uit de praktijk blijkt dat een schuldenaar dankzij het sommatie-exploot vaak nog dezelfde dag betaald of een betalingsregeling treft.
Inschatting maken

Inschatting maken van verhaalmogelijkheden

Voor veel mensen is het inschakelen van een deurwaarder om openstaande facturen te innen een spannend proces. Zeker als je niet 100% zeker weet of jouw wanbetaler wel in staat is om de vorderingen te kunnen betalen. Bij het betekenen van het sommatie-exploot kijken wij naar de huidige situatie van de schuldenaar en wat dit voor jou betekent. Waardevolle informatie waarmee jij uit de voeten kan indien de sommatie-exploot geen resultaat geeft.

Sommatie-exploot laten opstellen door Bouma Zeiger

Overweeg jij om een gerechtelijke procedure te starten? Dan is het verstandig om voorafgaand eerst een sommatie-exploot te laten betekenen door een deurwaarder. Bij Bouma Zeiger kunnen wij dit exploot snel en voortvarend voor jou opstellen en persoonlijk overhandigen aan de schuldenaar. Hierbij houden wij ten alle tijden rekening met jouw wensen en betekenen wij de sommatie-exploot indien gewenst door heel Nederland. Wil jij meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.