Logo van BoumaZeiger
Dagvaarding

Dagvaarding uitbrengen

Is er inmiddels een dagvaarding opgesteld om een gerechtelijke procedure te starten? Dan gaan de deurwaarders van Bouma Zeiger bij de tegenpartij langs om de dagvaarding uit te brengen. Hiermee bedoelen wij dat de dagvaarding wordt overhandigd aan de wanbetaler. Dit is een juridisch proces die alleen door een deurwaarder uitgevoerd mag worden. Het is wettelijk dus niet toegestaan dat jij zelf met de opgestelde dagvaarding langs de tegenpartij gaat. Bij Bouma Zeiger vertellen wij je graag meer over het uitbrengen van een dagvaarding, schroom niet om vandaag nog contact met ons op te nemen!
Informatie

Betrouwbaar en snel

Wanneer jij jou aan alle afspraken hebt gehouden en goed werk hebt geleverd, dan is het niet meer dan normaal dat jij hiervoor betaald wordt. In de praktijk gaat het helaas soms anders en krijg je te maken met wanbetalers. Voordat wij een dagvaarding kunnen uitbrengen namens jou, voeren wij een controle op financiële haalbaarheid uit. Wij zijn namelijk als enige instantie bevoegd om in het Digitaal Beslag Register te kijken. Hierin kunnen wij zien of de tegenpartij niet nog meer schulden heeft, want in dit geval heeft het uitbrengen van een dagvaarding mogelijk weinig zin. Van een kale kip kan je immers niet plukken. Op die manier behouden wij jou er ook van om onnodige proceskosten te maken en bespaar je bovendien tijd. Pas na jouw instemming sluiten wij het dossier.

Juridische ondersteuning bij een dagvaarding

Tijdens het opstellen van een dagvaarding kan het gebeuren dat je twijfels hebt over de inhoudelijke argumenten die jij hebt beschreven. Om je hiermee op weg te helpen, ben je bij ons ook altijd aan het juiste adres voor juridische ondersteuning. Wij hebben jarenlange ervaring als deurwaarders en weten daardoor als geen ander hoe juridische procedures werken. Dit betekent dat wij de dagvaarding juridisch kunnen finetunen en de grondslag van jouw vordering aan kunnen vullen met eventuele jurisprudentie. Hiermee staat jouw vordering sterker.