Logo van BoumaZeiger
Schuldenaar

U bent schuldenaar

U heeft een brief of ambtelijk stuk van ons ontvangen. Wij raden u aan de vordering binnen de gestelde betalingstermijn te voldoen om onnodige (hoge) kosten te voorkomen. 

Betalen

U heeft een brief of ambtelijk stuk van ons ontvangen. Indien u geen verweer heeft raden wij u aan de vordering binnen de gestelde betalingstermijn te voldoen om onnodige (hoge) kosten te voorkomen.

U kunt betalen door het gehele bedrag over te maken op onze derdenrekening, IBAN: NL97RABO0304713139 onder vermelding van het dossiernummer. Ook kunt u middels PIN of contant betalen op ons kantoor. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Heeft u verweer neem dan zo snel mogelijk contact op met ons kantoor. Het is verstandig om uw verweer schriftelijk (brief of email) aan ons kenbaar te maken, maar het staat u vrij om telefonisch contact op te nemen.

Kunt u het bedrag niet ineens betalen, en u wenst in aanmerking te komen voor een betalingsregeling, dan dient u voor het aanvragen van een regeling hier te klikken.

Briefgeld en muntgeld
Geld opgestapeld

Berekening beslagvrije voet

Indien er sprake is van beslag op uw inkomsten kunt u via deze link (berekening beslagvrije voet op site KBvG) berekenen welk beslag vrij zou moeten blijven van beslag.

Bent u het niet eens met de hoogte van de beslagvrije voet (het bedrag dat u daadwerkelijk ontvangt) dan kunt u verzoeken tot aanpassing van de beslagvrije voet. Dit verzoek dient vergezeld te gaan van bewijsstukken. Voor verzoek tot aanpassing van de beslagvrije voet gelieve een mail te sturen aan info@boumazeiger.nl.

Bijsluiters

De beroepsorganisatie voor Gerechtsdeurwaarders KBvG heeft bijsluiters op laten stellen. In deze bijsluiters wordt in eenvoudige taal uitgelegd welke maatregelen de Gerechtsdeurwaarder kan nemen. Deze bijsluiters zijn enkel bedoeld als aanvulling op het ambtelijke stuk. De Nederlandse versie kunt u hieronder vinden. Voor de Engelse, Duitse, Franse, Turkse en Arabische vertaling van de bijsluiters verwijzen wij u naar de site van de KBvG.

Bureau met documenten