Logo van BoumaZeiger
Diensten

Vordering

Wacht jij al een langere tijd op een achterstallige betaling, oftewel een openstaande factuur, zonder resultaat? Dan begrijpen wij bij Bouma Zeiger als geen ander dat jij het bedrag zo snel mogelijk op jouw rekening ziet staan. Om dit te realiseren gaat één van onze deurwaarders aan de slag met het innen van de vorderingen bij jouw debiteur. Dit doen wij altijd op een professionele en daadkrachtige manier, zodat jij krijgt waar je recht op hebt. Geef vandaag nog jouw oninbare vorderingen uit handen en ontdek welke manieren wij toepassen om de debiteur te laten betalen.
Twee mannen in pak
Vordering

Hoe werkt vorderen?

Wanneer jij graag jouw oninbare vorderingen uit handen wil geven aan Bouma Zeigers, dan is het handig om allereerst contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail of via het contactformulier. Tijdens ons contactmoment horen wij graag meer over jouw situatie en welke vorderingen jij uit handen wil geven. Hierna gaan wij voor jou aan de slag door de vorderingen te controleren op volledigheid en haalbaarheid. Mocht er bepaalde informatie ontbreken, dan nemen wij contact met je op om de ontbrekende informatie te verstrekken. Zodra wij alle benodigde informatie compleet is ontvang je van ons het dossiernummer.

Wil jij zo snel mogelijk de openstaande facturen innen bij de debiteur? Dan schromen wij niet om zowel telefonisch als per e-mail te sommeren. Meestal is één sommatiebrief voldoende om de vordering betaald te krijgen of een betalingsregeling te treffen. Mocht na het sturen van de sommatiebrief nog geen betaling zijn ontvangen, dan gaan wij langs het woon- of vestigingsadres van de debiteur. Op die manier kunnen wij bepalen welke maatregelen er verder nodig zijn om de vorderingen te innen. Hierbij kijken wij ook direct of een eventuele gerechtelijke procedure zinvol is.

Bouma Zeiger is jouw deurwaarder voor een effectieve afhandeling

Het is volkomen te begrijpen dat jij momenteel met talloze vragen omtrent het innen van vorderingen zit. Als dit het geval is, dan mag je ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al jouw prangende vragen en geven indien nodig een kort advies. Mocht je ervoor kiezen om alle oninbare vorderingen via ons te laten innen, dan is het fijn om te weten dat wij jou gedurende het gehele proces op de hoogte houden. Je krijgt regelmatig status updates, zodat je weet hoe het ervoor staat met het innen van de onbetaalde facturen. Wij zijn niet bang om alle mogelijke en juridisch juiste maatregelen te nemen, waardoor jij krijgt wat jou toekomt!