Logo van BoumaZeiger

Incasso Almelo

Incasso Almelo – Moeite met uw incasso in Almelo en omgeving? Wie goed werkt levert heeft recht op een vergoeding daarvoor. Wij kunnen u helpen bij het incasseren van facturen bij debiteuren die weigeren te betalen of die daar structureel te laat mee zijn. We zijn een ervaren incassobureau in Almelo en bovendien een deurwaarderskantoor.

Is er sprake van een vordering waarmee u moeite heeft om die te innen of is er zelfs na meerdere keren bellen geen sprake van beweging bij de debiteur? Het zijn gevallen waarin we u goed van dienst kunnen zijn. We nemen de vordering graag van u over om de debiteur tot betalen te bewegen. We hebben een uitgebreide ervaring met verschillende creatieve strategieën om dit voor u te bereiken.

Ervaren incassobureau

We zijn een ervaren incassobureau in Almelo, we hebben veel ervaring met incasso. Dat betekent dat we u op voorhand bijvoorbeeld goed kunnen adviseren over de stappen die u zelf dient te ondernemen. Het is van belang om in ieder geval een herinnering en een aanmaning te versturen. Daarin dient u aan te geven welk bedrag er openstaat, wanneer dat bedrag betaald dient te zijn en wat u zal doen indien de betaling uitblijft. Het is een belangrijke voorwaarde om u vervolgens van dienst te kunnen zijn met uw incasso in Almelo.

Heeft u de benodigde stappen al genomen en blijft de betaling uit? We kunnen u als incassobureau van dienst zijn tijdens de minnelijke fase. We zullen de debiteur aanschrijven, bellen en mailen. Indien dat ook niet helpt kunnen we optreden als gerechtsdeurwaarder. We zetten de juridische stappen die er nodig zijn, om uw debiteur toch te dwingen om tot betaling over te gaan.

Deurwaarder en incassobureau in Almelo

We zijn zowel een incassobureau als een deurwaarder in Almelo. Dat betekent dat we zowel tijdens de minnelijke als de gerechtelijke fase de beschikking hebben over ervaren specialisten die weten wat er nodig is om de betaling plaats te laten vinden.

We werken op basis van excellente kennis en vaardigheden, gecombineerd met een hoge mate van creativiteit. Dat betekent dat we goed weten wat te doen op het moment dat een debiteur op basis van de standaardprocedure nog altijd niet lijkt te willen betalen. Uiteraard blijven we binnen de grenzen van de wet en houden we rekening met de beroepsethiek en -integriteit.

Gratis advies van een ervaren gerechtsdeurwaarder? Mail of bel ons dan via info@boumazeiger.nl of 085 044 11 38.