Logo van BoumaZeiger

Incasso Enschede

Weigert een debiteur de factuur te betalen of moet u daar structureel te lang op wachten? Ons incasso traject in Enschede en omgeving biedt dan uitkomst. We kunnen u als incassobureau goed van dienst zijn bij facturen die niet betaald worden, zowel tijdens de minnelijke als de juridische fase. Dit betekent dat we u op voorhand kunnen adviseren om zelf de juiste stappen te ondernemen.

Daarna kunnen wij de debiteur benaderen door deze bijvoorbeeld aan te schrijven, te mailen en te bellen. Als dat ook niet helpt starten we een juridische procedure, waarbij de gerechtsdeurwaarder ervoor kan zorgen dat de verhaalsmogelijkheden veilig worden gesteld. Op die manier kunnen we u uitstekend van dienst zijn tijdens alle stappen van de incasso in Enschede en omgeving.

We zijn een incassobureau en gerechtsdeurwaarder, waardoor we beschikken over verschillende mogelijkheden om de betaling van uw factuur in orde te laten maken. We zorgen voor een creatieve aanpak buiten de standaardprocessen om, zodat we zelfs de meest hardnekkige debiteuren tot betaling kunnen bewegen.

Incassobureau en gerechtsdeurwaarder

Benieuwd naar het verschil tussen een incassobureau en een gerechtsdeurwaarder? We zetten de verschillen graag uiteen in een persoonlijk gesprek. We kunnen toelichten wat we in verschillende situaties voor u kunnen betekenen. We treden graag op als deurwaarder in Enschede en kunnen er tijdens de minnelijke fase voor zorgen dat we de druk op een debiteur al flink opvoeren.

Doortastende incasso in Enschede

We staan bekend om onze doortastende aanpak. Dat betekent in de praktijk dat we doelmatig te werk gaan en we de beschikking hebben over een aantal standaardprocessen. Blijken die onvoldoende resultaat te sorteren of bereiken we daarmee niet snel genoeg het gewenste effect? We hebben ervaring met incasso in Enschede op basis van creatieve processen. We houden rekening met de wettelijke grenzen, net als met de beroepsethiek en -integriteit. Dat betekent echter niet dat er geen creatieve methoden beschikbaar zijn om er effectief voor te zorgen dat u de facturen die u verstuurt netjes betaald kunt krijgen.

We zorgen er met de doortastende incasso in Enschede en omgeving voor dat u netjes betaald krijgt voor het werk dat u levert. We adviseren zodat u zelf de juiste stappen kunt zetten en zijn u vervolgens graag van dienst als incassobureau of als gerechtsdeurwaarder tijdens de juridische fase.

Wilt u eens spreken met een ervaren gerechtsdeurwaarder? Mail of bel ons dan via info@boumazeiger.nl of 085 044 11 38.