Logo van BoumaZeiger

Incasso

Wij incasseren de vordering die u nog tegoed hebt. Wanbetalers zijn de grootste kostenpost voor bedrijven. Als u een eigen bedrijf heeft, dan weet u hoe vervelend het is als een factuur niet op tijd voldaan wordt.

U heeft de kosten voor uw diensten vooruit betaalt en u wilt zo snel mogelijk uw geld zien. Wanneer uw opdrachtgever weigert te betalen, dan kan u een incasso laten innen. Als ervaren incassobureau kunnen wij u helpen met het volledige incassotraject voor uw openstaande facturen.

U kan een incassobureau inschakelen voor zowel de minnelijke als gerechtelijke fase. De meeste facturen kunnen tijdens de minnelijke fase geïnd worden dankzij een incassobureau. Mocht het aankomen op de gerechtelijke fase dan kan het incassobureau u uiteraard goed van dienst zijn.

Wij kunnen de factuur op basis van no cure no pay innen. U betaalt helemaal niets als de facturen niet geïnd kunnen worden in de minnelijke fase. De werkelijke incassokosten worden bijna volledig verhaald op uw dubieuze debiteur. U loopt zo zelf geen schade meer en uw factuur wordt professioneel geïnd.

Wat doen wij bij een oninbare vordering?

Een oninbare vordering hoeft niet direct reden voor paniek te zijn. Een incassobureau kan u direct helpen om de vordering alsnog te innen. Eerst kijken wij of u al een herinnering gestuurd heeft. We controleren direct of uw herinnering en/of aanmaning voldoet aan alle eisen. Het is belangrijk dat u voldoet aan de voorwaarden voordat u gerechtelijke stappen kan ondernemen.

Voordat we naar de rechter stappen proberen we eerst nog zelf een incasso te versturen. Met behulp van een brief en telefoontje proberen we de klant te dwingen tot een betaling. Uiteraard blijven we hierbij altijd klantvriendelijk, want we begrijpen heel goed dat u de klant wel gewoon wil behouden.

Als geen ander weten we wat mogelijk is binnen de wet om een klant een betaling af te dwingen. Dit kunnen we doen met zowel juridische stappen als telefonisch contact. Pas als echt helemaal niets blijkt te werken gaan we over tot juridische stappen. Tot die tijd gebruiken we creatieve strategieën om uw factuur te voldoen. Wij doen er alles aan om de vordering toch te ontvangen zonder dat het ten kosten gaat van uw klantgerichtheid.

Stappen ondernemen tegen uw debiteur

Als incassobureau hebben we een uitgebreide ervaring met niet betalende debiteuren. We nemen geen genoegen met beloftes die niet nagekomen worden. We blijven de debiteur prikkelen om toch tot betaling over te gaan. Hierbij beledigen we de klant niet en zullen we ervoor zorgen dat u nog steeds een goed contact onderhoud met de klant.

De stap naar een incassobureau hoeft geen probleem te zijn voor uw klant relaties. Wij zorgen ervoor dat uw klant netjes aangepakt wordt en u het geld zo snel mogelijk op uw rekening heeft staan.