Logo van BoumaZeiger

Incassobureau Almelo

Incassobureau Almelo – Een incassobureau in Almelo inschakelen om een vordering te innen waarvan de debiteur weigert te betalen? We zijn u er graag mee van dienst, net als wanneer u te maken heeft met meer structurele betalingsproblemen.

Wilt u een deurwaarder inschakelen of bent u benieuwd naar de verschillen met een incassobureau? We vertellen u er graag meer over en kunnen het incasso traject voor u verzorgen.

We pakken graag uw incasso in Almelo en omgeving op, bijvoorbeeld wanneer uw eigen herinneringen en aanmaning niet tot het gewenste resultaat leiden. Het is van belang om zelf aan bepaalde voorwaarden te voldoen, zodat u de procedure op de juiste wijze kunt opbouwen en we de debiteur vervolgens voor u in rechte kunnen aanspreken.

Uiteraard kunnen we u op voorhand aangeven welke stappen u zelf dient te ondernemen, zodat we het daarna desgewenst op elk moment over kunnen nemen indien de klant nog altijd niet overgaat tot de betaling van de factuur.

De eerste stappen tot incasso

Benieuwd naar de eerste stappen tot de om over te gaan tot incasso die u dient te zetten? Voordat u ons inschakelt als incassobureau in Almelo is het van belang dat u in ieder geval een herinnering verstuurt.

Wij adviseren u dit te doen op zeer korte termijn nadat de betalingstermijn van de factuur verlopen is. Op de herinnering vermeldt u welk bedrag u nog dient te ontvangen, voor welke datum dat dient te gebeuren en wat u zal doen op het moment dat de betaling uitblijft.

Het zijn de zaken die u daarna nog een keer op de aanmaning kunt vermelden. Op die manier heeft u de debiteur voldoende mogelijkheden tot betalen gegeven, zodat u ons als incassobureau in Almelo en omgeving kunt inschakelen. We kunnen u vervolgens van dienst zijn met zowel de minnelijke (aanschrijven, mailen, bellen) als de gerechtelijke fase.

Klantvriendelijk incassobureau Almelo

We zijn heel duidelijk doelgericht en kennen verschillende creatieve mogelijkheden om uw incasso in Almelo succesvol voor u te incasseren. We kennen de excuses van debiteuren en weten bovendien goed hoe we daarop dienen te reageren. We durven daarom te stellen dat als wij er niet in slagen om een factuur voor u te innen dat ook geen enkel ander incassobureau daarin zal slagen.

Dat neemt aan de andere kant niet weg dat we de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Zowel naar u toe als richting de debiteur. We houden de beroepsethiek- en integriteit scherp in het vizier. We maken duidelijke afspraken, zijn goed bereikbaar en richten onze adviezen altijd op het gewenste resultaat voor u als klant.

We zorgen er als incassobureau in Almelo op die manier voor dat u kunt rekenen op de betaling van de factuur of dat we structurele betalingsproblemen voor u kunnen wegnemen. We zijn u graag van dienst, zowel bij een enkele oninbare factuur als wanneer er meerdere facturen niet of veel te laat betaald worden.

Gratis advies van een ervaren gerechtsdeurwaarder? Mail of bel ons dan via info@boumazeiger.nl of 085 044 11 38.