Logo van BoumaZeiger

Incassobureau Twente

ncassobureau Twente – Een incassobureau nodig of benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? We zijn zowel een incassobureau als een deurwaarderskantoor. We hebben als gerechtsdeurwaarder ook de mogelijkheid om verschillende juridische stappen te ondernemen.

Dit betekent dat we u vanaf het eerste advies bij een nieuwe onbetaalde factuur tot aan de gerechtelijke fase goed van dienst kunnen zijn. Het betekent in de praktijk dat we durven te stellen dat als wij er niet in slagen een factuur te incasseren, dat niemand daarin zal slagen.

Wij zullen uw incasso innen

We kunnen u als incassobureau helpen met uw incasso in Twente, bijvoorbeeld indien een herinnering en een aanmaning van u onvoldoende uit lijken te halen. We starten de minnelijke fase door de debiteur aan te schrijven, te bellen en e-mails te sturen. Indien dat ook niet helpt kunnen we overgaan tot juridische actie. We treden op als gerechtsdeurwaarder en zorgen er daarmee voor dat u toch netjes betaald kunt krijgen voor de geleverde diensten of producten.

We kunnen u zowel als incassobureau als gerechtsdeurwaarder van dienst zijn. Dat betekent tevens dat we de verschillen goed voor u op een rij kunnen zetten, zodat u bijvoorbeeld goed weet wat u van ons kunt verwachten. We maken het u graag zo duidelijk mogelijk. Dit is volledig in lijn met onze heldere wijze van werken en communiceren. U weet daardoor goed waar u aan toe bent, terwijl we de debiteur in duidelijke taal aangeven dat het van belang is om tot betaling over te gaan.

De eerste stappen tot incasso

Voordat u ons kunt inschakelen als incassobureau in Twente is het uiteraard wel van belang om ook zelf enkele stappen te nemen. Het is in eerste instantie bijvoorbeeld van belang om een herinnering te sturen, zodra de betalingstermijn van de factuur is verlopen.

Geef duidelijk aan welk bedrag er nog openstaat, wanneer dat betaald dient te zijn en wat u zal doen als de betaling uitblijft. U kunt later een aanmaning sturen met opnieuw deze informatie. Na die stappen kunt u de factuur aan ons overdragen en kunnen wij u van dienst zijn met de incasso in Twente en omgeving.

Betrouwbaar incassobureau Twente

We hechten veel waarde aan vertrouwen en zijn daardoor een betrouwbaar incassobureau in Twente. Dat zeggen we uiteraard niet alleen zelf, dat is waar onze klanten ons om waarderen. We maken afspraken op basis van onderling vertrouwen, zonder dat we daarmee de vakbekwaamheid van de gerechtsdeurwaarder tekort doen. Uiteraard vertellen we u graag meer over onze achtergrond, ervaring en expertise. U krijgt op die manier een goed beeld van wat u van ons kunt verwachten.

Gratis advies van een ervaren gerechtsdeurwaarder? Mail of bel ons dan via info@boumazeiger.nl of 085 044 11 38.