Vordering


Vordering incasserenEen vordering op uw debiteur, maar weigert die tot betaling over te gaan? Blijft de betaling standaard maandenlang uit, ondanks de herinneringen en aanmaningen die u stuurt? Het is niet meer dan terecht dat u een vlotte betaling van uw facturen wenst. U levert goed werk, waar aan de andere kant een vergoeding tegenover dient te staan.

We kunnen u goed helpen met een vordering op een bepaalde debiteur, net als wanneer er sprake is van meerdere vorderingen bij een aantal debiteuren. We zorgen er daarmee voor dat u de betalingen ontvangt waar u recht op heeft, zonder dat u daar maanden te lang op dient te wachten. We zijn zowel een incassobureau als een gerechtsdeurwaarder. Dat betekent dat we u van dienst kunnen zijn met de minnelijke en de gerechtelijke fase.

Incassobureau inschakelen

Heeft u zelf een herinnering en een aanmaning verstuurd? Het is van belang om daarin aan te geven welk bedrag er nog openstaat, wanneer het bedrag dient te zijn voldaan en wat u zal doen als de betaling uitblijft. Heeft u de herinnering en aanmaning al achter de rug, maar staat de vordering bij de debiteur nog altijd open? Dan kunnen we u helpen als incassobureau.

We sommeren uw debiteur en stellen de debiteur indien nog nodig in gebreke. Dit sommeren doen we bijvoorbeeld door aan te schrijven, te mailen en te bellen. Op die manier brengen we de vordering opnieuw onder de aandacht. De meeste debiteuren schrikken van het feit dat u daadwerkelijk een incassobureau inschakelt, waardoor u direct kunt rekenen op de betaling van de factuur.

Deurwaarder inschakelen

Blijkt de debiteur onvoldoende onder de indruk van een incassobureau? In dat geval zullen we het gerechtelijke traject voor u oppakken. We zijn actief als deurwaarder, wat betekent dat we er op de juridische wijze voor zorgen dat we de debiteur aanspreken en eisen om de betaling. De toon is wat harder en we hebben verschillende creatieve strategie├źn tot onze beschikking om voor de betaling te kunnen zorgen. We durven te stellen dat als wij er niet in slagen om de factuur te incasseren, dat niemand daar voor u in zal slagen.

Vordering bij debiteur innen

Wilt u een vordering bij een debiteur innen en slaagt u daar zelf niet in of heeft u er de tijd niet voor? Wij zijn erin gespecialiseerd, waardoor we u daar goed mee van dienst kunnen zijn. We pakken het graag voor u op zodra u een herinnering en aanmaning verstuurd heeft. Het zou de debiteur dan meer dan voldoende duidelijk moeten zijn dat u de betaling van de vordering verwacht. Indien dit niet het gewenste effect heeft pakken we het graag voor u op.

We starten met de minnelijke fase en deinzen niet terug voor de gerechtelijke fase, waardoor we de druk op debiteuren flink kunnen opvoeren. Wij zorgen ervoor dat u de vordering kunt innen, zodat u netjes betaald krijgt voor het werk dat u verricht heeft of de spullen die u leverde.

Wilt u eens spreken met een ervaren gerechtsdeurwaarder? Mail of bel ons dan via info@boumazeiger.nl of 085 044 11 38.