Logo van BoumaZeiger

Deurwaarder Twente

De deurwaarder in Twente helpt u onbetaalde facturen te innen. We bewegen of dwingen debiteuren tot betaling, afhankelijk van hun houding en de mate van structurele problemen waar u mee te maken heeft.

Blijven bepaalde facturen steevast onbetaald en wilt u daar volgens de juridische weg wat aan doen? Wij gaan er op een creatieve wijze mee aan de slag. We zijn een incassobureau in Twente en kunnen u bovendien van dienst zijn als gerechtsdeurwaarder.

We beschikken over de ervaring waar u naar zoekt, werken op basis van excellente kennis en vaardigheden en gebruiken onze creativiteit om buiten de standaardprocedures om net dat beetje extra te kunnen bieden. Op die manier durven we te stellen dat als wij uw factuur niet kunnen innen, dat niemand dat voor u kan.

Gerechtsdeurwaarder inschakelen

Een gerechtsdeurwaarder in Twente inschakelen en benieuwd wat we concreet voor u kunnen betekenen? Als incassobureau sturen we bijvoorbeeld een herinnering, een aanmaning en bellen we uw debiteur. Indien dat onvoldoende effect blijkt te sorteren komen we graag in actie als gerechtsdeurwaarder.

We zorgen er als deurwaarder in Twente dan voor dat we de vordering overzetten naar het gerechtelijke traject. We gebruiken alle juridische mogelijkheden die wij hebben om uw klant toch tot betaling te dwingen.

Toegankelijkheid van het deurwaarderskantoor

We houden niet van formele drempels en werken daarom doorlopend aan een optimale toegankelijkheid van ons deurwaarderskantoor. We maken de stap voor u graag zo klein mogelijk, zodat u een deurwaarder in Twente kunt inschakelen op het moment dat u te maken krijgt met een debiteur die weigert de factuur te betalen of daarmee structureel veel te laat is.

We zijn bereikbaar via e-mail, SMS en zelfs Whatsapp. Bovendien kunt u ons telefonisch bereiken via nummer 085 044 11 38. Het betekent dat we altijd voor u klaar staan en u direct antwoord kunnen geven op vragen die u heeft.

Benieuwd of we u kunnen helpen of welke stappen u zelf dient te zetten om een incassobureau of gerechtsdeurwaarder in te kunnen schakelen? Het zijn zaken waar we u graag meer over vertellen.

We combineren onze uitstekende toegankelijkheid en bereikbaarheid als deurwaarderskantoor graag met onze excellente kennis, specialistische vaardigheden en uitgebreide praktische ervaring.

Gratis advies van een ervaren gerechtsdeurwaarder? Mail of bel ons dan via info@boumazeiger.nl of 085 044 11 38.