Logo van BoumaZeiger

Incasso Hengelo

Moeite met uw incasso in Hengelo en omstreken? We zijn een ervaren incassobureau en gaan daarmee graag voor u aan de slag. We kennen de smoesjes van debiteuren en weten als geen ander hoe we ze tot betaling kunnen bewegen. We hanteren zowel de standaardprocessen als creatieve alternatieven, waarmee we een uitstekend resultaat behalen voor onze opdrachtgevers.

We durven te stellen dat als wij niet slagen in het incasseren van uw incasso in Hengelo, dat niemand daar voor u in zal slagen.

We zijn een incassobureau in Hengelo en bovendien deurwaarder. Dat betekent dat we naast de minnelijke mogelijkheden ook beschikken over de expertise om de juiste beslagmaatregelen te nemen. We zullen een debiteur eerst volgens de minnelijke wegen tot betaling bewegen, daarna kunnen we de juridische middelen inschakelen om een betaling af te dwingen.

Deurwaarder inschakelen

Lijkt de incasso in Hengelo onvoldoende effectief en wilt u toch graag uw geld ontvangen? Dat begrijpen wij heel goed, na goed werk is het niet meer dan normaal dat u daar netjes de vergoeding voor ontvangt. U kunt op dat moment een deurwaarder inschakelen, zodat we het traject gerechtelijk voor u kunnen oppakken. We brengen de situatie in kaart en geven op basis daarvan aan wat we voor u kunnen betekenen. We kennen de gemiddelde reactie van debiteuren en weten daardoor uitstekend hoe we ons daar al op voorhand voor u op kunnen instellen.

We staan bekend om onze doelmatige werkwijze, waarmee we erin slagen uw incasso in Hengelo te incasseren. Het betekent in de praktijk dat we helder met u communiceren over de te nemen stappen. Daar komt bij dat we concreet aan de slag gaan richting de debiteur en dat we in niet te misverstane taal aangeven dat er betaald dient te worden. Uiteraard zullen we openen met een vriendelijke (doch dringende) toon en zullen we de druk opvoeren naarmate het langer duurt voordat de betaling binnenkomt.

We slagen er op die manier in de incasso van uw vordering in Hengelo voor u uit te voeren en ervoor te zorgen dat u netjes het geld krijgt waar u recht op heeft. We staan bekend om de excellente vaardigheden bij onze specialisten. Dit helpt ons ervoor te zorgen dat u kunt rekenen op een hoogwaardige inzet op basis van heldere communicatie, zowel naar u als naar de debiteur.

Incassobureau op basis van vertrouwen

We werken als incassobureau en gerechtsdeurwaarder op basis van vertrouwen. Dat betekent dat we duidelijke afspraken maken over wat er dient te gebeuren en hoe de betaling plaats gaat vinden. Daarnaast maken we afspraken op basis van de pure vakbekwaamheid van onze specialisten. We zorgen er als gerechtsdeurwaarder voor dat we ons netjes binnen de grenzen van de wet bewegen. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat we de creativiteit hebben om de druk bij de debiteur flink op te voeren.

Wilt u eens spreken met een ervaren gerechtsdeurwaarder? Mail of bel ons dan via info@boumazeiger.nl of 085 044 11 38.