Logo van BoumaZeiger

Incasso Twente

Incasso Twente – Blijft de betaling van een bepaalde factuur uit of heeft u structureel last van betalingsproblemen? Wanneer debiteuren weigeren te betalen of daar veel te laat mee zijn staan we u graag bij om uw incasso te innen. We verzorgen het gehele incasso traject in Twente, wij zorgen ervoor dat u het geld ontvangt waar u recht op heeft.

We zijn een ervaren incassobureau in Twente en bovendien deurwaarder. Dat betekent dat we u zowel tijdens de minnelijke als de gerechtelijke fase goed van dienst kunnen zijn. We helpen u de herinnering en aanmaning te versturen, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie u daarin dient te presenteren. Daarna kunnen we de factuur van u overnemen en uw debiteur tot betalen bewegen of een meer dwingende vorm kiezen.

Oninbare vordering

Is er sprake van een oninbare vordering en weet u zelf niet goed wat te doen of heeft u daar de tijd niet voor? Geen probleem, wij gaan er graag voor u mee aan de slag. We nemen de factuur van u over en controleren of u zelf de herinnering en de aanmaning verstuurd heeft. Dit zijn belangrijke voorwaarden om een debiteur als incassobureau in Twente en omgeving tot betaling aan te zetten.

Blijkt de minnelijke fase onvoldoende effect te sorteren? We kunnen dit dan juridisch voor u oppakken. We zijn tevens deurwaarder in Twente, waarmee we er graag voor zorgen dat we de betaling gerechtelijk kunnen afdwingen. We kennen de mogelijkheden binnen de wet en houden rekening met de beroepsethiek en -integriteit. Dat betekent aan de andere kant niet dat we geen creatieve strategieën hebben om de debiteur tot betaling over te laten gaan, zodat u de oninbare vordering toch kunt ontvangen.

Doortastende incasso in Twente

We staan als incassobureau bekend om onze doortastende werkwijze. Het betekent dat we creatief en doelmatig voor u aan de slag gaan. We nemen geen genoegen met debiteuren die weigeren te betalen of holle beloften doen en daar vervolgens niet naar handelen. We kennen de verschillende excuses en weten debiteuren te prikkelen om toch tot betaling over te gaan.

We beschikken over een uitgebreide ervaring met incasso in Twente. Het betekent dat we goed kunnen aangeven wat u kunt verwachten en hoe we ervoor dienen te zorgen dat de oninbare vordering toch netjes naar u wordt overgemaakt. We starten met de minnelijke fase voor de incasso, maar deinzen er aan de andere kant ook niet voor terug om het gerechtelijke traject met een duidelijk rol voor de gerechtsdeurwaarder voor u op te pakken.

Gratis advies van een ervaren gerechtsdeurwaarder? Mail of bel ons dan via info@boumazeiger.nl of 085 044 11 38.