Logo van BoumaZeiger

Incassobureau Enschede

Incassobureau Enschede – Ons incassobureau in Enschede helpt u uw facturen te innen: u heeft immers gewoon recht op uw geld. We helpen debiteuren die weigeren te betalen of dat structureel veel te laat doen op een vriendelijke en toch dringende wijze te waarschuwen. We helpen hen te herinneren dat u de betalingen scherp in de gaten houdt en dat u er geen gras over laat groeien.

Na goed werk heeft u recht op uw betaling, wij helpen u er als incassobureau graag voor te zorgen dat u de verdiende bedragen daadwerkelijk zal ontvangen. Is er sprake van een vordering die al langere tijd openstaat en waarmee u grote moeite heeft om die te incasseren? Is er sprake van een structureel probleem met één of meerdere debiteuren? We kunnen u goed van dienst zijn met uw incasso in Enschede en omgeving.

De eerste stappen tot incasso

Voordat u overgaat tot het inschakelen van een incassobureau in Enschede is het van belang om zelf ook al een aantal stappen te ondernemen. Het is bijvoorbeeld van belang om uw debiteur na het uitblijven van de betaling gedurende de betalingstermijn een herinnering te sturen. Op die herinnering dient u duidelijk te vermelden welk bedrag u van de klant verwacht en wanneer dat uiterlijk betaalt dient te zijn. Bovendien is het van belang om aan te geven welke volgende stappen u zal zetten indien de debiteur blijft weigeren te betalen.

Een tweede stap bestaat uit het versturen van een aanmaning naar uw debiteur. Ook hierop dient u duidelijk aan te geven welk bedrag u verwacht, voor welke datum en wat er gebeurt indien de betaling uitblijft. Aan die voorwaarden voldaan? We zijn u dan graag van dienst als ervaren incassobureau in Enschede. We zullen uw debiteur aanschrijven, mailen en bellen om de druk op te voeren. Bovendien verhogen we het factuurbedrag met de incassokosten en de verschuldigde wettelijke rente.

Ervaren incassobureau in Enschede

We zijn een ervaren incassobureau in Enschede. Dat betekent dat we het incasso traject voor u kunnen uitvoeren. We zijn zowel creatief als doortastend. Dit betekent dat we ook buiten de standaardprocedures om weten hoe we uw debiteur tot betaling kunnen laten overgaan. Uiteraard houden we daarbij de wettelijke mogelijkheden, de beroepsethiek en de integriteit netjes in het oog.

Wilt u eens spreken met een ervaren gerechtsdeurwaarder? Mail of bel ons dan via info@boumazeiger.nl of 085 044 11 38.