Logo van BoumaZeiger

Incassobureau Hengelo

Blijft de betaling van een factuur uit en zoekt u naar een incassobureau in Hengelo en omgeving dat u kan helpen daar verandering in te brengen? Wie goed werk levert dient daar ook de betaling voor te ontvangen. We verzorgen gehele incasso traject in Hengelo en omgeving, wat betekent dat we u hier uitstekend mee van dienst kunnen zijn.

Lijkt de klant niet te willen betalen of is uw debiteur structureel te laat en wilt u daar nu eindelijk eens wat aan doen? Het is dan een goed idee om een incassobureau in Hengelo in te schakelen. We kunnen u helpen bij een enkele oninbare vordering of op het moment dat u te maken heeft met meer betalingsproblemen. Wij zorgen ervoor dat u de facturen die u verstuurt netjes betaald kunt krijgen, zodat u de middelen heeft om weer verder te groeien.

Wil uw klant niet betalen?

We kunnen u als incassobureau Hengelo van dienst zijn tijdens verschillende belangrijke fases. Ten eerste kunnen we u adviseren over de te ondernemen stappen op het moment dat de betaling van een factuur uitblijft. Vervolgens kunnen we u van dienst zijn met het incasseren van uw vordering in Hengelo. We noemen dit ook wel de minnelijke fase.

Indien het dan alsnog niet lukt om de debiteur tot betaling te bewegen kunnen we u als gerechtsdeurwaarder bovendien van dienst zijn in de gerechtelijke fase. Wij zorgen er op die manier voor dat u er vanuit kunt gaan dat de factuur netjes betaalt wordt en u de verdiensten ontvangt voor uw geleverde werk en/ of producten.

De eerste stappen tot het incasseren

Voordat we u als incassobureau in Hengelo goed van dienst kunnen zijn is het van belang dat u zelf enkele stappen onderneemt. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u na het verstrijken van de betalingstermijn een herinnering stuurt en dat u daarna ook nog een keer een aanmaning verstuurt.

Die documenten dienen aan te geven welk bedrag er nog openstaat, wanneer het bedrag betaald dient te zijn en wat uw volgende stap zal zijn op het moment dat de betaling uitblijft. Heeft u die stappen reeds achter de rug? Dan kunnen we u goed van dienst zijn met uw incasso in Hengelo of omgeving.

Kwalitatief incassobureau Hengelo

We hebben als incassobureau in Hengelo en omgeving vooral de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat we werken met specialisten met excellente vaardigheden en een hoge mate van creativiteit. We kunnen aan de slag als incassobureau, kennen alle beslagmaatregelen als gerechtsdeurwaarder en hebben voldoende creativiteit om ook buiten de standaardprocedures om te werken.

Dit betekent dat we u in praktisch alle gevallen goed van dienst kunnen zijn. We helpen u de factuur netjes betaald te krijgen, daar waar mogelijk zonder dat uw onderlinge relatie met de debiteur eronder hoeft te lijden.

Wilt u eens spreken met een ervaren gerechtsdeurwaarder? Mail of bel ons dan via info@boumazeiger.nl of 085 044 11 38.