Logo van BoumaZeiger

Incassobureau inschakelen

Incassobureau inschakelen – Benieuwd hoe we u als incassobureau van dienst kunnen zijn? U kunt ons inschakelen op het moment dat een debiteur weigert de factuur te betalen. Heeft u goed werk geleverd en blijft te betaling uit? Wij zorgen ervoor dat u de vordering toch kunt innen.

Uiteraard hebben we daarvoor verschillende strategieën. We zullen telefonisch, per email en per post contact opnemen met de debiteur. Op die manier laten we weten dat u een incassobureau heeft ingeschakeld en dat het zaak is om tot betaling over te gaan. We weten als geen ander hoe we indruk kunnen maken op de debiteur, zodat u kunt rekenen op een vlotte betaling van de factuur.

Incasso laten uitvoeren

Voordat we als incassobureau de incasso voor u kunnen uitvoeren is het echter wel van belang dat u ook zelf enkele stappen onderneemt. Het gaat dan in ieder geval om het versturen van een herinnering en een aanmaning.

Het zijn twee verplichte elementen, waarna we voor u aan de slag kunnen. Het is verstandig om dit zelf te doen voordat u een incassobureau of een deurwaarder inschakelt.

U dient uw debiteur meerdere keren op de hoogte te brengen van het feit dat er nog een bedrag openstaat en dat u de betaling daarvan binnen nu en een afzienbare (gespecificeerde) tijd wilt ontvangen. Indien de betaling dan alsnog uitblijft kunt u een incassobureau inschakelen. We gaan er voor u mee aan de slag en richting ons op de incasso van uw factuur.

We beschikken als incassobureau over een uitgebreide ervaring, waardoor we u goed van dienst kunnen zijn bij een eenmalige oninbare vordering of op het moment dat er sprake is van meer structurele betalingsproblemen door debiteuren.

Deurwaarder inschakelen

Blijkt dat we als incassobureau onvoldoende resultaat behalen? In sommige gevallen gaan debiteuren zelfs na het aanschrijven, mailen en bellen niet over tot de betaling. Indien u in uw recht staat vanwege de geleverde diensten of producten starten we graag het gerechtelijke traject met u op. Het betekent in de praktijk dat we voor u aan de slag gaan als deurwaarder.

U kunt ons als deurwaarder inschakelen, zodat u op basis van een juridische procedure toch de mogelijkheid heeft om uw recht te halen. We kunnen u op voorhand de kosten schetsen en aangeven wat u concreet van ons kunt verwachten wanneer we de zaak voor u oppakken.

Gratis advies van een ervaren gerechtsdeurwaarder? Mail of bel ons dan via info@boumazeiger.nl of 085 044 11 38.