Logo van BoumaZeiger

Deurwaarder inschakelen

Te maken met een oninbare vordering en bereikt zelfs een incassobureau niet het gewenste resultaat? U kunt in dat geval een deurwaarder inschakelen. We zijn gerechtsdeurwaarders en kunnen de juridische procedure voor u opstarten. Dat betekent dat we de debiteur gerechtelijk zullen aanspreken en met het vonnis in de hand voor de incasso van de factuur kunnen zorgen. Indien nodig door middel van beslagmaatregelen.

Houd er rekening mee dat u eerst zelf een aantal stappen dient te zetten om een debiteur tot betaling te bewegen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het versturen van een herinnering en een aanmaning, beiden op basis van een aantal belangrijke voorwaarden. Vervolgens kunt u een incassobureau inschakelen, waarmee u de debiteur kunt aangeven dat het van belang is om tot betaling van de factuur over te gaan.

Incassobureau of gerechtsdeurwaarder inschakelen?

Benieuwd naar de verschillen tussen een incassobureau en een gerechtsdeurwaarder? Het incassobureau kan u helpen op een minnelijke wijze de debiteur te bewegen tot betalen. Indien dat niet het gewenste resultaat oplevert is het mogelijk om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. U kiest er daarmee voor om de gerechtelijke procedure op te starten.

Er is sprake van meer druk op de debiteur, waardoor de juridische weg uitkomst kan bieden op het moment dat de betaling uitblijft of u al vaker last heeft gehad van wanbetaling door een bepaalde debiteur. U zorgt er daarmee voor dat u alle juridische middelen kunt gebruiken, waarmee we een uitgebreide ervaring hebben. We werken op basis van excellente vakkennis en vaardigheden, waardoor we u op voorhand goed kunnen aangeven wat er mogelijk is, wat u van ons kunt verwachten en welke kosten daar (in eerste instantie) aan verbonden zijn. U krijgt op die manier een goed beeld van wat we als incassobureau of gerechtsdeurwaarder voor u kunnen betekenen.

Oninbare vordering innen

Een deurwaarder inschakelen en benieuwd hoe we zorgen voor de incasso van de factuur? We kennen de standaardprocedure en uiteraard ook de gemiddelde reactie van een debiteur die weigert te betalen. Daarnaast beschikken we over een aantal creatieve mogelijkheden. Netjes binnen de grenzen van de wet en met oog op de beroepsethiek en -integriteit. We zorgen er met de creativiteit voor dat we zelfs de meest hardnekkige wanbetaler tot betalen over kunnen laten gaan. U kunt een deurwaarder inschakelen die u durft te beweren dat als wij er niet in slagen de vordering te innen, dat niemand daar voor u in zal slagen.

Wilt u eens spreken met een ervaren gerechtsdeurwaarder? Mail of bel ons dan via info@boumazeiger.nl of 085 044 11 38.